دنیای فناوری - برخط

دنیای فناوری - برخط

به دلیل بروز بودن وبلاگ از صفحات بعدی نیز بازدید بفرمایید.
دنیای فناوری - برخط

دنیای فناوری - برخط

به دلیل بروز بودن وبلاگ از صفحات بعدی نیز بازدید بفرمایید.

25 نقل قول مضحک، احمقانه یا باورنکردنی از مدیر عامل های دنیای IT

رضا باقرزاده در - 2013-03-22 02:34

بازیگران اصلی دره سیلیکون، چه در دام خودبزرگ بینی افتاده و چه حضور ذهن نداشته باشند، گاه حرف های عجیب و غریبی را بر زبان می آورند که ناگزیر در خاطره جمعی ثبت می شوند. 

دنیای فناوری و صنایع مرتبط با آن پر است از انواع شخصیت های ریز و درشت. بسیاری از آنها مثل استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت، هنگام مصاحبه مانند بچه های سوار روروک، بی محابا به پیش می تازند که این باعث شده به آنها لقب کودکان رام نشدنی را بدهند و برخی دیگر، مثل مدیر عامل سابق اپل استیو جابز، به خاطر اینکه هرگز حقیقت را لاپوشانی نمی کنند لقب آدم ها نچسب و سرسخت را گرفته اند. 

لازم به ذکر نیست که صنایع تکنولوژیک هرگز از نظر اظهارات بحث بر انگیز و خنده دار در مضیقه نبوده اند. از پیش بینی های مضحک تا خیال پردازی های روان پریشانه. در ادامه مطلب 25 مورد از احمقانه ترین، مضحک ترین و باورنکردنی ترین جملات مدیر عامل های دنیای فناوری را با هم می خوانیم. 



25. لری الیسون از مارک هارد دفاع می کند  

larryellisondefendsmarkhurd_443731.jpg

نقل قول از سال 2010، پس از اخراج مارک هارد از HP گفت: «از زمانی که آن احمق ها استیو جابز را از اپل اخراج کردند تا به امروز، بدترین تصمیم در مورد کارگزینی همین بوده.» 

نباید از حق گذشت که نیمه اول این گفته ها صحیح است. لری الیسون مدیر عامل اوراکل به درستی آنهایی را که جابز را در میانه دهه 80 از اپل اخراج کردند "احمق" خوانده ولی اشتباه دانستن اخراج مدیر عاملی که گزارش های مالی شرکتش را جعل کرده بود تا بابت رابطه عشقی خود با یکی از کارمندان قراردادی سابق به او پول بپردازد، دیگر از آن حرف ها است. ولی نه صبر کنید، آقای الیسون یک کار احمقانه تر هم کرد. او این رفیق زمین تنیس خود را به عنوان رئیس مشترک اوراکل استخدام کرد ولی آیا این بد آموزی نیست؟ 

24. اریک اشمیت در واکنش به شکایت ها بابت استریت ویو  

ericschmidthandsup_443731.jpg

نقل قول از سال 2010 در مصاحبه با سی ان ان: «ما خودروی های استریت ویو را فقط یک بار [در هر مسیر] می رانیم. خب شما می توانید جا به جا شوید، مگر نه؟» 

گوگل با تکنولوژی ذخیره تصاویر پانوراما که برای تکمیل سرویس نقشه گوگل به کار گرفته شده و ماشین های مجهز به آن در سرتاسر دنیا مشغول ولگردی هستند، باعث عصبانیت میلیون ها نفر شده. اریک اشمیت حین مصاحبه با سی ان ان در پاسخ به سوالی درباره جمع آوری غیر قانونی اطلاعات شخصی مردم توسط این دوربین ها گفت اگر ملت ها می خواهند خانه و زندگی شان در تصاویر گوگل ثبت نشود "می توانند جا به جا شوند." او هرگز نگفت که آیا این یک شوخی بوده یا نه ولی بعدها از آن به عنوان یک اشتباه لفظی یاد کرد و گفت هرگز منظورش این نبوده که مردم باید برای فرار از دست دوربین های استریت ویو، اسباب کشی کنند. به هر حال، مدیر عامل وقت گوگل حساب این یکی را نکرده بود. 

23. کارول بارتز بد دهان در گفتگو با یک خبرنگار  

carolbartzcursing_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «احتمالاً [اگر جای من قرار بگیری] مدت ها طول می کشد که خودت را قانع به انجام کاری کنی. پس گورت را گم کن!» 

ملکه بد دهانی، کم ظرفیتی خود به انتقادات عمومی را در گفتگو با موسس TechCrunch  مایکل ارینگتون نشان داد. وقتی از او درباره پیشرفت هایش در مقایسه با استیو جابز سوال شد، او دیگر طاقت نیاورد. ام جی سیگلر از TechCrunch در یادداشت های اش نوشته: «حدود 15 دقیقه زمان برد ولی آخر دست [مایکل] وادارش کرد بگوید "گورت را گم کن."» بارتز بعداً از خودش دفاع کرد و گفت که فقط 16 ماه در یاهو بوده و این حرف که مجبور است زودتر یک "آیپاد، آیپد یا آیکوفت" بسازد واقع بینانه نیست. هر چند او تا حدودی حق داشت، ولی به زبان بهتری هم می شد آن را بیان کرد. 

22. سیستم عامل بلکبری 6 و شکست دادن همه پلتفرم های موبایل  

blackberryos6quantumleap_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «من فکر می کنم شما شگفت زده خواهید شد که ببینید چطور این پلتفرم یک جهش بزرگ از فراز همه چیزهای دیگر را انجام داده.» 

ما هرگز جیم بالسیلی مدیر عامل مشترک -و اسبق- ریم را کمدین فرض نکرده بودیم. بعد از گزارش کاهش رشد مشتریان و فروش تلفن های هوشمند، بالیسلی ادعاهای طنزی درباره سیستم عامل بعدی شرکتش مطرح کرد و عملاً آن را یک نرم افزار فوق پیشرفته و انقلابی برای صنعت موبایل خواند. خلاصه بنویسیم: تمام آنچه این سیستم عامل جدید ارائه می کرد یک رابط کاربری تمیزتر، مرورگر وب جدید، و تقریبا هر چیز دیگری بود که روی سایر پلتفرم ها می شد یافت. ریم مطابق معمول دیر به میهمانی آمده بود. 

21. بیل گیتس: مدیر عامل اپل نمی تواند برنده شود

billgatesbashesstevejobs_443731.jpg

سال 1998 و واکنش به بازگشت جابز به اپل: «چیزی که من نمی توانم درک کنم این است که چرا او (جابز) حتی به خودش این زحمت [که مدیر عامل اپل شود] را داده؟ خودش خوب می داند که بردی در کار نیست.» 

در میانه دهه 90 که جابز به اپل برگشت، صنعت کامپیوتر و حتی دوست-دشمنش بیل گیتس تلاش های او برای بازگرداندن تابوت اپل از قبرستان را مضحک پنداشتند و دلایل خوبی هم داشتند. در آن زمان مایکروسافت 250 میلیارد دلار ارزش داشت در حالی که هر سهم اپل به سختی 7.25 دلار می ارزید. اما گیتس یکی از 10 فرمان دنیای فناوری را نادیده گرفت که می گفت: «هرگز نباید استیو جابز را دست کم بگیری.» 

20. مدیر عامل ایسر و تحقیر خودش با اظهار نظر درباره اپل  

stanshihacerapplemutants_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «اپل شبیه یک ویروس جهش یافته است که از ساختار سنتی صنعت کامپیوترهای شخصی فرار می کند ولی این صنعت سر انجام می تواند واکسن مناسب را تولید و این روند را متوقف کند و ما معتقدیم ابعاد لشگر غیر اپلی از اپل پیشی خواهد گرفت زیرا این صنعت معمولا به همین شکل رشد می کند.» 

استن شی سعی کرد یک آپرکات به چانه اپل بزند ولی در آخر یکی از تاریخی ترین تعاریف را نثار آن کرد. موسس ایسر به موفق ترین محصولات اپل لقب "ویروس های جهش یافته" ای را داد که درمان آنها سخت است و در ضمن اشاره کرد که سازندگان پی سی سر انجام می توانند راهکار مناسب برای قرنطینه کردن بزرگترین رقیب خود را تولید کنند. ما با آقای خوشتیپی طرف هستیم که ادعا کرده برند های پی سی امریکا تا 20 سال دیگر خواهند مرد. کسی حاضر هست شرط ببندد که دومی زودتر از اولی اتفاق خواهد افتاد و ویروس جهش یافته دره سیلیکون باز هم جهش خواهد یافت؟ 

19. بالمر و منع بچه هایش از آیپاد و گوگل  

steveballmerceomicrosoft_443731.jpg

نقل قول از سال 2006: «تربیت بچه های من از خیلی جهات به بدی سایر بچه ها است ولی لااقل از این یک نظر آنها را شستشوی مغزی داده ام و گفته ام: از گوگل استفاده نمی کنید، از آیپاد هم استفاده نمی کنید.» 

اسمش را بگذارید وفاداری به برند. بعضی ها هم زیر لبی می گویند حماقت محض. هر طور که معادله را در نظر بگیرید استیو بالمر غیر عادی است. در مصاحبه ای با فورچون، او اعتراف کرد که بچه هایش را از داشتن بهترین پخش کننده موسیقی دنیا یا استفاده از بهترین موتور جستجوی حال حاضر جهان منع کرده. این بچه های بیچاره حتی وسط مدرسه به خاطر داشتن Zune تحقیر شده اند. ما با نامزد عنوان پدر سال روبرو ایم (مزاح!) 

18. وقتی مثال زدن زاکربرگ کار را خراب می کند  

zuckerbergsad_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «مردن یک سنجاب در جلوی خانه شما، می تواند بیش از مرگ انسان ها در قاره افریقا بر احساساتتان اثر بگذارد.» 

پادشاه شبکه های اجتماعی و نویسنده کتابش دیوید کرک پتریک، در کتاب تاثیر فیسبوک به بحث درباره منطق ساخت بخش خوراک خبری در این سایت اجتماعی پرداختند. در این کتاب زاک به ما کمک کرد تا انگیزه ها و غریزه های جامعه امروزی را بهتر درک کنیم. با این حال او می توانست از مثال بهتری برای تصویر کردن این مفهوم استفاده کند به خصوص که افریقا در بدترین خشکسالی 60 سال اخیرش قرار گرفته بود. 

17. اریک اشمیت و مور مور انداختن به تن گوگلرها  

ericschmidtgoogleanswersquestions_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «ما می دانیم شما کجا هستید. می دانیم کجا بوده اید. کم و بیش می توانیم بگوییم که دارید به چه چیزی فکر می کنید.» (هِی هِی... صبر کن با هم برویم!) 

و باز هم اریک اشمیت. صبر کن برادر، آرام تر. کاربران اینترنت بدون این حرف ها هم نگران استقلال خود در محیط وب و عدم افشای اطلاعات شان برای این غول جستجو بودند و مدیر عامل وقت گوگل با این حرف های ترسناک که در انجمن ایده های واشینگتن به زبان آورد، فقط باعث ترساندن هر چه بیشتر آنها شد. "هاه، که این طور. گوگل همه چیز ما را می داند." خودتان میدان جنگ آن روز بین تیم روابط عمومی گوگل و محافظه کاران امنیت آنلاین را تصور کنید. اشمیت بعداً گفت که سیاست شرکت این است که «تا مرز خطر پیش برود ولی از آن عبور نکند» ولی دیگر دیر شده بود. 

16. وقتی مایکل دل در مورد اپل "متفاوت" می اندیشد  

michaeldell2_443731.jpg

نقل قول از سال 1997: «اگر من [جای استیو جابز] بودم چه می کردم؟ در اپل را می بستم و پول سهامداران را پس می دادم.» 

سرمایه گذاران اپل تا همین امروز روی زمین زانو زده اند و از هیئت مدیره ممنون اند که به حرف های دل گوش نکرد. جالب اینجا است که حرف های آن روز او، راهکار خوبی است برای شرکت خودش که اکنون در وضعیت مشابه آن سال های اپل قرار گرفته. مایکل چرا به حرف خودت گوش نمی کنی؟ در شرکت را تخته کن! 

15. راهکار سونی برای بازی خورهایی که پول کنسول گرانش را نداشتند  

kenkutaragips3quote_443731.jpg

نقل قول از سال 2005: «ما می خواهیم مشتریان به خودشان بگویند "اضافه کاری می کنم تا یکی اش را بخرم."» 

مدیر عامل اسبق سونی، کن کوتاراگی معروف به دادن نظرات عجیب و نامعقول بود ولی هیچ کدام قابل مقایسه با اظهار نظری که یکی از سایت های اقتصادی ژاپن یعنی Toyo Keizai از او منتشر کرد نبود. او گفت هدف سونی این است که بازی خورها را راضی به خرید پلی استیشن 3 با قیمت 1000 دلار کند و راهکار مورد نظر، شستشوی مغزی آنها برای اضافه کاری علاوه بر ساعت های کاری 9 صبح تا 5 عصر بود. اما با قیمت 600 دلار هم بازی خورها آنقدر از جان گذشتگی نشان ندادند و داستان سقوط یک مدیر عامل رقم خورد. 

14. گاف کوچک بیل گیتس  

billgates637kbofmemory_443731.jpg

نقل قول از سال 1981: «هیچ کس به بیشتر از 637 کیلوبایت حافظه برای کامپیوتر شخصی احتیاج ندارد. 640 کیلوبایت باید برای همه کافی باشد.» 

بیل گیتس صادقانه این نقل قول را تکذیب کرد ولی از ذهن ها زدوده نشد و تبدیل شد به همراه همیشگی موسس مایکروسافت. گویا این جمله را در یکی از نمایشگاه های کامپیوتر برای پشتیبانی از کامپیوتر 6440 کیلوبایتی IBM بر زبان آورده بود که آن سال خیلی طرفداری اش را کرده بود. البته احتمال اینکه نقل قول درست نبوده باشد هم هست. او بعداً به این مطلب این گونه جواب داد که: «من خیلی حرف های مسخره یا اشتباه زده ام ولی این یکی را نه. هیچ آدمی که دستی در کامپیوترها داشته باشد نخواهد گفت که یک حجم مشخص از حافظه برای ابد کافی است.» ولی اکثریت موافق اند که او چیزی در باره کافی بودن حافظه 640 کیلوبایتی گفته. بگذریم. 

13. رئیس آتاری و پرت کردن موسسین اپل به بیرون از اتاق  

joekeenanatari_443731.jpg

نقل قول از سال 1976: «پایت را از روی میز من بردار، برو بیرون، بوی گند می دهی، و ما قصد نداریم ازت محصولی بخریم.» 

داستان این گونه است که استیو جابز و استیو وزنیاک سر خوش وارد دفتر رئیس آتاری جو کینان می شوند تا جدیدترین کامپیوتر شخصی شان را به او بفروشند. جابز قبلا جزو تکنسین های آتاری بود ولی کینان آنها را از دفتر کارش پرت کرد بیرون و محصول شان را هم تحقیر کرد. حدس بزنید آخر سر چه کسی داشت به دیگری می خندید! 

12. ریم و ادعاهای باورنکردنی درباره تبلت پلی بوک  

blackberryplaybookceo_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «فکر می کنم پلی بوک تبلت را از نو تعریف می کند... بنابراین، به نظرم به وضوح یک عملکرد خیلی بالاتر را در مقابل دیگران قرار می دهد و شما بیشتر از آن را هم خواهید دید.» 

خوشا به حال ما! مدیر عامل همیشه آماده برای شلیک به اپل، جیم بالسیلی به سمت آیپد آتش کرد و ضمن معرفی پلی بوک گفت «معنای تبلت را از نو تعریف می کند.» بله، دقیقاً استانداردهای بالاتری در مقابل دیگران قرار گرفت! به خصوص از ترس باتری افتضاح پلی بوک، عرضه ضعیف آن و نیاز به یک دستگاه بلکبری دیگر برای ارائه اینترنت به این تبلت. تا فصل اول 2012 نیم میلیون پلی بوک فروخته شده بود، ولی اپل هر سه ماه یک بار حداقل 14 میلیون آیپد می فروشد. 

11. وقتی گوگل خود بزرگ بین می شود  

ericschmidt3_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «در اصل من فکر می کنم مردم نمی خواهند گوگل به سوالات شان جواب بدهد، بلکه می خواهند گوگل به آنها بگوید کار بعدی که انجام می دهند باید چه باشد.» 

در جریان مصاحبه ای با وال استریت ژورنال، اریک اشمیت با بیانات همیشگی اش درباره چشم انداز آینده گوگل و نحوه اتکای مردم به این موتور جستجو، باعث شد اوضاع دوباره عجیب شود. ایده اینکه ما کارگران مجازی گوگل شویم و از آن دستور بگیریم، چندان خوشحال کننده نیست. بگذارید امید داشته باشیم که این بخشی از نقشه استادانه این شرکت برای پول در آوردن نباشد. 

10. وقتی استیو جابز گفت که مطالعه، مُرده است  

stevejobspeopledontread_443731.jpg

نقل قول از سال 2008: «فرقی نمی کند یک محصول چقدر خوب باشد، حقیقت این است که مردم دیگر نمی خواهند مطالعه کنند... کل این فضا دچار خدشه شده چون مردم دیگر مطالعه نمی کنند.» 

استیو جابز یک بار گفت که کیندل آمازون شکست خواهد خورد چون امریکایی ها دیگر کتاب نمی خوانند. یک اظهار نظر جذاب ولی در عین حال متقلبانه توسط ایده پرداز دنیای فناوری، به خصوص که همزمان او و شرکتش مشغول آماده سازی اولین نسل آیپد بودند که دسترسی آسان به هزاران کتاب الکترونیکی و مقاله اینترنتی را میسر می کرد. 3 سال بعد زندگینامه استیو جابز نوشته والتر آیزاکسن در فهرست پر فروش ترین کتاب های سال آمازون قرار گرفت. این عادت جابز بود که حوزه هایی را که اپل در آنها حضور نداشت، بی اهمیت جلوه دهد. زیرا اگر از آنها تعریف می کرد، این پرسش به وجود می آمد که چرا اپل وارد آنها نشده و اگر ورود به آنها طول می کشید، سوالات پیچیده تری به وجود می آمد. خلاصه که مردم همچنان کتاب می خوانند. 

9. ادعای بالمر در مورد سهم آیفون در بازار  

af26f631_steveballmer_443731.jpg

نقل قول از سال 2007: «هیچ شانسی وجود ندارد که آیفون سهم محسوسی در بازار کسب کند. ابداً شانسی وجود ندارد.» 

مدیر عامل مایکروسافت حسابی از شکست تلفن هوشمند اپل در کسب سهم مناسب از بازار مطمئن بود. اما امروز آیفون پشت سر تلفن های اندرویدی، در حدود 20 درصد از سهم تلفن های هوشمند را در دنیا به خود اختصاص داده و دومین پلتفرم بزرگ این حوزه محسوب می شود. دو دو تا می شود چهار تا جناب بالمر. 

8. پاتریک لو و اشاره بد شگون به سلامت استیو جابز  

140496-patrick-lo.jpg

نقل قول از سال 2011: «فکر می کنم تا زمانی که استیو جابز زنده است، امکان ندارد iOS را یک سیستم عامل باز ببینیم. وقتی استیو جابز در گذشت که احتمالاً آن روز چندان دور نیست، اپل مجبور خواهد شد تصمیمات استراتژیکی در باره باز کردن پلتفرم بگیرد.» 

به خاطر مشکلات مرتبط با سرطان، استیو جابز ظرف چند سال در جلوی چشمان ما آب رفت و سر انجام از میان مان هم. مدیر عامل Netgear  (شرکت ساخت تجهیزات شبکه و سایر سخت افزارها) بعدها درباره اظهار نظری که آن روزها کرده بود ابراز پشیمانی کرد چراکه گفته بود "مرگ استیو جابز چندان دور نیست" و این را گشایشی برای باز شدن پلتفرم iOS در نظر گرفته بود. خیلی ها حرف او را نشانه ای دال بر قریب الوقوع بودن مرگ جابز در نظر گرفتند در صورتی که او اطلاعی از وضع جابز نداشت. او بعدها با ابزار پشیمانی گفت: «من عمیقاً متاسفم که حرف هایم این گونه تعبیر شدند، و تنها بهترین چیزها را برای استیو می خواستم.» 

7. زاکربرگ و به تمسخر گرفتن اعتماد کاربران به فیسبوک  

markzuckerbergdumbfucksquote_443731.jpg

نقل قول از سال 2010: «مردم خودشان اطلاعات را تقدیم مان می کنند. نمی دانم چرا. به من اعتماد دارند. کند ذهن های احمق.» 

زاکربرگ که در سن 19 سالگی فیسبوک را در خوابگاه هاروارد راه انداخت، در همان دوره پیام هایی را با یکی از دوستانش رد و بدل کرد که در سال 2010 لو رفتند و مشخص شد که مدیر عامل فیسبوک اعتماد کاربران و نداشتن نگرانی های امنیتی را مسخره می کرده. او این مورد را تایید کرد و به خبرنگار نیویورک تایمز گفت: «به گمانم من بزرگ شده ام و خیلی چیزها [از آن ماجرا] یاد گرفته ام.» از مسخره کردن کاربران، تا انتخاب به عنوان مرد سال مجله تایم در سال 2010. این یعنی مدیریت خسارات وارده!؟ 

6. مخترع اترنت و پیش بینی فروپاشی اینترنت  

patricklonetgearapple_443731.jpg

نقل قول از سال 1995: «تقریباً اکثریت پیش بینی هایی که اکنون درباره سال 1996 انجام می شود اشاره به رشد انفجاری اینترنت دارند ولی من معتقدم به زودی اینترنت تبدیل به یک اَبَر نو اختر می شود و در سال 96 به طور مصیبت باری فرو می پاشد.» 

موسس 3Com و مخترع اترنت، رابرت متکالف، یکی از مسخره ترین پیش بینی هایی را که امکان پذیر بود در مورد اینترنت انجام داد. او حتی کلمه به کلمه تضمین داد که اگر پیش گویی اش شکست خورد، جملات چاپ شده خودش در این باره را بخورد! و حدس بزنید چه شد؛ او در سال 1999 در کنفرانس World Wide Web، یک کپی از سخنرانی اش را داخل دستگاه مخلوط کن ریخت، با یک مایع مخلوط کرد و جلوی تمام حضار سر کشید. خب، راه ساده ترش این بود که استاد بگویند اشتباه کردم ولی مرد است و حرفش. 

5. جابز و شلیک مستقیم به تلفن EPSN ساخت سامسونگ  

bobmatacalf_443731.jpg

نقل قول از سال 2006: «تلفن شما احمقانه ترین ایده مزخرفی است که تا حالا به گوشم خورده.» 

می گویند ماجرا این طور اتفاق افتاده؛ رئیس ESPN  جورج بودنهایمر جابز را -که هرگز حرفش زیر زبانش نمی ماند- در جریان جلسه هیئت مدیره دیزنی در اورلاندو می بیند، جلو می رود، خودش را معرفی می کند و در عوض، یک خوشامدگویی غیر دوستانه دریافت می کند؛ به این صورت که جابز به او نگاهی می اندازد، آنچه را که در سرش می گذرد بی کم و کاست تحویل او می دهد، و بعد سرش را زیر می اندازد و می رود. سلام گانگستر! 

4. اسکات مک نیلی، راستگویی در میان دروغگو ها  

scottmcnealynoprivacy_443731.jpg

نقل قول از سال 1999: «شما به هر صورت هیچ امنیتی ندارید. بی خیالش شوید.» 

موسس مشترک سان مایکروسیستمز، اسکات مک نیلی خیلی خیلی با جرات است و وقتی خبرنگاران درباره امنیت پلتفرم جینی که شرکتش در آن سال ها ارائه کرده بود از او پرسیدند، هیچ خجالتی از گفتن واقعیت درباره امنیت اینترنت به خود راه نداد. جواب او، یک دنیا حرف است. 

3. بالمر و عصبانیت از استخدام کارمندش توسط گوگل (18+)  

steveballmerthrowschair_443731.jpg

نقل قول از سال 2005: «اریک اشمیت کثافت یک هرزه عوضی است. خودم زیر کثافت دفنش می کنم، قبلاً هم این کار را کرده ام، و باز هم خواهم کرد. گوگل کثافت را نابود می کنم!» 

مهندس سابق مایکروسافت، مارک لوکوفسکی طرف دیگر این صحنه وحشتناک بود. تصور کنید او به استیو بالمر خبر داد که قصد ترک مایکروسافت را دارد. بالمر گفت: «فقط به من بگو نمی روی به گوگل» و وقتی پاسخ ناامید کننده را شنید یک صندلی را به آن طرف اتاق پرت کرد و از خجالت مدیر عامل وقت گوگل در آمد. می گویند بیل گیتس هم به خاطر رفتن لوکوفسکی به مرز خودخوری رسیده بود. بعدها مایکروسافت متنی منتشر و این داستان را اغراق آمیز توصیف کرد اما لوکوفسکی به Wired.com گفت: «چرا این [تکذیب] همه را متعجب کرده؟» شاید چون...!!! 

2. بحران اسپم ها حل شد جناب گیتس؟  

billgatesteaching_443731.jpg

نقل قول از سال 2004: «تا دو سال دیگر ماجرای اسپم ها تمام شده خواهد بود.» 

شاید برخی ژورنالیست ها از کنار ماجرای "حافظه 640 کیلوبایتی" آسان گذشته باشند ولی بیل گیتس هرگز نتوانست از شر نقل قول بالا خلاص شود چون در جمع گروهی برگزیده از حضار در کنفرانس اقتصاد جهانی صحبت می کرد. گیتس اشاره کرد که مایکروسافت با 3 رویکرد مختلف در حال بررسی راه خلاصی کاربران از ایمیل های اسپم است. 9 سال گذشته و ما هنوز صبورانه منتظر هستیم. تیک-تاک-تیک-تاک-تیک-تاک، تقویم تاریخ. 

1. جمله معروف کن اولسن  

kenolson_443731.jpg

نقل قول از سال 1977: «هیچ دلیلی ندارد که یک نفر در این خانه بخواهد کامپیوتر داشته باشد.» 

هیچ بحثی درباره اینکه موسس افسانه ای DEC (یا Digital Equipment Corporation) این جمله را گفته یا خیر وجود ندارد. هر چند خودش بعدها گفت که منظورش کامپیوترهایی بوده که خانه ها را اداره می کرده اند، نه کامپیوترهای شخصی. ولی متن اصلی مصاحبه چیز دیگری را نشان می دهد. اولسن چیزی را که گفته، گفته و هیچ توضیحی هم به آن نیفزوده. دوست عزیز، حالا همه به این جمله می خندند و با کامپیوتر از داخل خانه، شکلک های در حال خنده خودشان را به اشتراک می گذارند. راه فراری هم نیست. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.