دنیای فناوری - برخط

به دلیل بروز بودن وبلاگ از صفحات بعدی نیز بازدید بفرمایید.

دنیای فناوری - برخط

به دلیل بروز بودن وبلاگ از صفحات بعدی نیز بازدید بفرمایید.

مروری بر تاریخچه سامسونگ: از صادرات غذا به چین تا حضور در جمع نو

رضا باقرزاده در - 2013-02-11 14:28

در یک سال و نیم گذشته سامسونگ، این کمپانی کره ای که تقریباً هر چیزی از ماشین ظرفشویی گرفته تا تلفن هوشمند را برای دنیا تولید می کند، تبدیل به یکی از شاخص ترین و قدرتمندترین نام ها در دنیای فناوری شده. 

بسیاری افراد حتی سامسونگ را در کنار نام های بزرگی چون اپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون و فیسبوک جزو مهمترین شرکت های دنیای تکنولوژی می دانند. 

سامسونگ راه دور و درازی را آمده و ما می خواهیم در اینجا نگاهی گذرا داشته باشیم به مقاطع مختلف تاریخچه این شرکت از سال 1938 که یک شرکت صادرات ماهی خشک به چین بود تا به امروز که غول دنیای تکنولوژی شده. 

با برخط همراه باشید. 

تاریخچه تصویری تکامل سامسونگ  

Narenji-Samsung-History-01.jpg

سامسونگ در سال 1938 در شهر تائگو (کره جنوبی) توسط بیونگ-چول لی تأسیس شد. کار این شرکت به عنوان صادر کننده غذا آغاز شد و در ابتدا به صادرات ماهی خشک و آرد به چین می پرداخت.

Narenji-Samsung-History-02.jpg

در دهه های 1950 و 1960 سامسونگ وارد کسب و کارها دیگر شد، از جمله بیمه عمر و تولید منسوجات.

Narenji-Samsung-History-03.jpg

شاخه سامسونگ الکترونیکز (Samsung Electronics) در سال 1969 تأسیس شد. شاخه ای که بیش از هر محصولی به تولید تلویزیون می پرداخت. فروش اولین تلویزیون سیاه و سفید سامسونگ همدر سال 1970 آغاز شد.

Narenji-Samsung-History-04.jpg

در دهه 1970 سامسونگ دامنه کار خود را باز هم گسترش داد و به بخش پتروشیمی وارد شد. همچنین تولید انواع ماشین ظرفشویی، یخچال و مایکرو ویو را آغاز کرد.

Narenji-Samsung-History-05.jpg

در دهه 1980 سامسونگ تمرکز بیشتری را بر روی صنایع الکترونیک قرار داد و تولید تلویزیون های رنگی، کامپیوترهای شخصی، ضبط صوت و دوربین فیلمبرداری را شروع کرد. این دهه، در عین حال برهه ای بود که سامسونگ شروع به صادرات بیشتر محصولات تولیدی خود به امریکای شمالی کرد.

Narenji-Samsung-History-06.jpg

در سال 1989 سامسونگ با بریتیش پترولیوم مشارکتی را ترتیب داد تا شرکت Samsung BP Chemicals تأسیس شود. این شرکت هم اکنون محصولات شیمیایی خود را در کره جنوبی به فروش می رساند.

Narenji-Samsung-History-07.jpg

در ابتدا و میانه دهه 1990 سامسونگ تولید حافظه و هارد دیسک را برای استفاده در کامپیوترهای شخصی شروع کرد که امروزه همچنان بخش بزرگی از تجارت سامسونگ را تشکیل می دهد.

Narenji-Samsung-History-08.jpg

در تاریخچه سامسونگ هست که وقتی یکی از اولین تلفن های همراه این شرکت در سال 1995 بیرون آمد، به درستی کار نمی کرد. هنگامی که رئیس هیئت مدیره وقت آقای کان-هی لی متوجه این قضیه شد، به کارخانه محل ساخت آن محصول رفت و کل موجودی انبار آن تلفن را سوزاند.

Narenji-Samsung-History-09.jpg

بعد از اشتباهات اولیه، سامسونگ در اواخر دهه 1990 شروع کرد به جدی گرفتن صنعت موبایل. سپس در سال 1999 یکی از تلفن های همراه خود را با قابلیت اتصال به اینترنت عرضه کرد و سر انجام صنعت موبایل تبدیل شد به سودآورترین کسب و کار سامسونگ.

Narenji-Samsung-History-10.jpg

در اواخر دهه 90، سامسونگ پیشرفت های بیشتری را در صنعت تلویزیون رقم زد و در سال 1998 موفق به ساخت اولین تلویزیون دیجیتال تولید انبوه شد. تا سال 1999، لشکر تلویزیون های دیجیتال سامسونگ کامل شده بود.

Narenji-Samsung-History-11.jpg

در اوایل قرن حاضر، سامسونگ شروع به ساخت تلویزیون های HD کرد. تولید پخش کننده های Blu-Ray و سایر تجهیزات سینمای خانگی نیز در دستور کار قرار گرفت. امروزه سامسونگ برخی از بهترین تلویزیون های HD بازار را تولید می کند.

Narenji-Samsung-History-12.jpg

در کنگره موبایل بارسلون به سال 2010، سامسونگ اولین پرچمدار اندرویدی خود را معرفی کرد: خانواده گلکسی S که حالا نسل سوم آن نیز بیرون آمده و منتظر نسل چهارمش هستیم، یکی از بهترین تلفن هوشمندی است که می توان خرید.

Narenji-Samsung-History-13.jpg

در پاییز 2010 سامسونگ تبلت Galaxy Tab را معرفی کرد. این دستگاه 7 اینچی آغاز کننده روند رو به رشد تبلت های اندرویدی شد.

Narenji-Samsung-History-14.jpg

در نمایشگاه محصولات مصرفی 2013 یا همان CES 2013 سامسونگ آینده تلویزیون ها را به نمایشگاه گذاشت. تلویزیون هوشمند این شرکت اطلاعات را از طریق کابل یا ماهواره دریافت می کند و انواع محتواهای تصویری را برای بیننده به نمایش می گذارد.

Narenji-Samsung-History-15.jpg

روزی روزگاری امریکای شمالی: شرکت های بزرگ دنیای تکنولوژی که متعلق به این قاره بودند، با دوئل های خود روزگار را به سر می بردند. ریم سابق (بلکبری فعلی) با شلیک شاه توت سیاه به سوی آیپد، اپل را تمسخر می کرد و موتورولا بر سر ماجرای آنتن گیت آیفون 4، به اپل چنین می تاخت: «تلفن های موتورولا بی نیاز از ژاکت (کنایه از بامپر آیفون) هستند.» اپل هم که از قدیم در آگهی هایش به کسی رحم نداشت. چه آگهی قیم بزرگ خطاب به IBM و چه آگهی های طنز PC Guy-Mac Guy که مایکروسافت، اکوسیستم و شرکای سخت افزاری اش را به تمسخر می گرفتند. 

در چنین صحنه ای، تصور اینکه شرکتی با اصلیت کره ای به خودش این جرأت را بدهد که وارد نبرد تبلیغاتی با این بزرگان شود، به ذهن کسی راه نداشت ولی سامسونگ با جسارت وارد شد و خطر تاختن به مواضع شرکت هایی را که در بزرگترین بازار محصولات الکترونیکی دنیا و در اصل خانه خود، دارای پایگاه مشتریان ویژه ای بودند، پذیرفت. 

به لطف محصولات قدرتمند و تبلیغات و بازاریابی خلاقانه و موفق، سامسونگ بر قله تولید و فروش تلفن های هوشمند قرار گرفت و امروزه در کنار اپل تنها شرکتی است که سودی عظیم از این بازار به جیب می زند. 

در کنار فروش محصولات نهایی، سامسونگ همچنان جزو بزرگترین تأمین کنندگان در بخش پشتیبانی قطعات مورد نیاز شرکت های بزرگ در صنایع مختلف است. معروف است که اگر قطعه ای با برق کار کند، سامسونگ آن را به تولید انبوه می رساند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.